Unikankare - kulttuurimedia navigaatio
12.10.1998
EINARIN NAISET
Kuva: Seppo Nybom
Hanna ja Sarika
ovat monipuolisia
teatterialan ammattilaisia.
Naiset Kulttuuriklubi Einarin takana ovat teatterialan ammattilaisia: Sarika Kaunisto ja Hanna Koistinen valmistuvat kumpainenkin tämän vuoden lopulla teatteri-ilmaisun ohjaajiksi Turun taide- akatemiasta. Työkokemusta heille on kertynyt jo erilaisista harjoitustöistä, esimerkiksi Sarika on esiintynyt Radio-teatterissa ja Hanna tekee tällä hetkellä seksivalistusvideota Kajaanin terveydenhuolto- oppilaitokselle.

Työllistymisestään tulevaisuudessa he ovat ottaneet itse vastuun ja perustaneet Suomen oloissa varsin ainutlaatuisen yrityksen. Bogeda Bohemia Ky tarjoaa niin teatteri-ilmaisun kuin ohjaus- ja esiintymiskoulutustakin. Esimerkiksi yrityksille he tarjoavat myös työntekijöiden vuorovaikutus-, tiimityöskentely- ja henkilökohtaisten voimavarojen kehityskoulutusta. Hannan ja Sarikan yritys toimii joustavasti ja edellisten alojen lisäksi he voivat toimia myös itse esiintyjinä: esimerkiksi juontajina erilaisissa show-, mainos- tai juhlatapahtumissa. Tai kuten ensi kesäksi on jo sovittu, käsikirjoittajina ja ohjaajina Turun keskiaikatapahtumassa.

Einaria he ovat pyörittäneet jo viime vuoden syksystä lähtien, silloin Birdland-klubilla ja nyt Dynamossa, jonka isäntää Jussi Lehtistä he kiittävät sujuvasta yhteistyöstä. Syksyn ensimmäinen Einari on jo juhlallisesti vietetty itse Kaj Stenvallin avaamana, mutta Einareita erilaisin teemoin on luvassa koko talvikaudeksi kerran kuukaudessa. Monipuolisista teemoista mainittakoon esimerkiksi kulinarismi-, erotiikka-, etno- tai elementti-Einarit. Einarihan esittelee kulttuuriklubin aseman velvoittamana useiden taiteenalojen ajankohtaisia töitä Turussa:

13.10. Fantasia-Einarissa teemana on seikkailu, fantasia ja uni. Tarjolla on mm. Miika Soinin "Kosto on minun" -kuunnelma ja seikkailumatkojen esittelyä, musiikista huolehtii Hämähäkki-band: Suomen paskin bändi -kilpailun voittaja. Einariin on vapaa pääsy.

Anneli Perkiö

anneli perkiö

alanavigaatio