Unikankare - kulttuurimedia navigaatio
Päivitetty: 11.3.2015 Osuuskunta Kulttuuriteko
KAUPUNGINTEATTERI
ÅBO SVENSKA TEATER
LINNATEATTERI
TANSSITEATTERIT
TEHDASTEATTERI
TAIDEAKATEMIA
KESÄTEATTERIT
HARRASTAJATEATTERI

VAPAAT AMMATTILAISRYHMÄT


JORMA-RYHMÄ
Kiertueteatteri. Tiedustelut puh. 040-771 7715.

Kiertueteatteriesitykset tilattavissa:
Ralli-Jorma
Improvisoituja lauluja lennosta keksien - kaikki on mahdollista, sillä sitä saa, mitä tilaa. Näyttämöllä Nina Erjossaari, Taru Sandelin, Minna Tamminen, Valtteri Lipasti ja Jyri Träskelin.
Pikku J
KUVAImprovisoituja lauluja lapsille: höpsöjä eläimiä ja hassuja aikuisia. Stagella Nina Erjossaari, Taru Sandelin, Minna Tamminen, Valtteri Lipasti ja Jyri Träskelin.
Piilo-Jorma
KUVAPiiloteatteria. Hauskoja hahmoja juhlia elävöittämään. Rooleissa: Eve Kemppainen, Minna Tamminen, Mari Kemppainen, Jaakko Palviainen, Pasi Lappalainen, Valtteri Lipasti, Nina Erjossaari, Thea Perho.
Satu-Eko-Jorma
KUVAYmpäristökasvatusta lapsille. Piiloteatterin ja improteatterin keinoin. Rooleissa: Eve Kemppainen, Pasi Lappalainen ja Nina Erjossaari.
Impro-Jorma
KUVAImprovisaatioteatteria aikuisille, lapsille tai nuorille syntymäpäivät ja teemat huomioiden. Rooleissa Thea Perho, Nina Erjossaari, Jaakko Palviainen, Pasi Lappalainen, Taru Sandelin, Minna Tamminen, Jyri Träskelin, Valtteri Lipasti.
RRR - Rohkea, Rehellinen, Riippumaton
Yläaste- ja lukioikäisille suunnattua ennaltaehkäisevää päihdetyötä. RRR tutkii ja käsittelee päihde- ja riippuvuusteemaa draamallisin menetelmin, vuorovaikutuksessa nuorten kanssa. Pyrkimyksenä on draaman keinoin, keskustelemalla ja tietoa jakamalla kannustaa nuorta rohkeuteen ja rehellisyyteen omissa valinnoissaan, päihteistä riippumattomalla tiellä. Koulujen luokkahuoneisiin toteutettavaa RRR-esitystä tukee Kaarinan huumefoorumi.


KOLMAS TILA - TREDJE RUMMET RY
Kolmas tila on monitaiteellinen ryhmä, jonka tavoite on taiteen ja tieteen keskinäinen vuoropuhelu ja tutkimus. Liput näytöksiin osoitteesta www.kolmastila.net.

Passio - rakkaus G.H.:n mukaan
Sisäiset ja ulkoiset rakennelmat hajoavat Clarice Lispectorin teoksessa. G.H. on Rio de Janeirossa asuva keskiluokkainen, valkoihoinen nainen, kuvanveistäjä. Suhde rakastettuun on hiljattain päättynyt eroon. Kotiapulainen on myös irtisanoutunut. G.H. päättää ryhtyä siivoamaan. Hän aloittaa kotiapulaisensa, mustaihoisen Janairin huoneesta. Sekasorron sijasta hän näkee ankaran siistin, lähes tyhjän huoneen, kunnes löytää vaatekaapista torakan... G.H. tajuaa että hänen kotiapulaisensa on asunut hänen kodissaan ”kuin välinpitämätön vihollinen”. Hän tulee tietoiseksi tämän ulkopuolisesta katseesta. G.H. yrittää saada torakan hengiltä... Romaanin suomennos Tarja Härkönen, dramatisointi Seppo Parkkinen, ohjaus Juha Malmivaara. Esiintyjät Heidi Kiviharju, Kristina Vahvaselkä, Sofia Törnqvist, Maria Nurmela sekä muusikko Kari Mäkiranta. Kantaesitys 2.4.2015 klo 19 Manillan Vanhalla viinatehtaalla. Liput 30/20 €.
Ennakkoesitys 1.4. klo 19, ensi-ilta 2.4. klo 19, muut esitykset 4.4. klo 19, 5.4. ja 6.4. klo 16, 11.4. klo 21, 12.4. klo 16, 29.4. ja 2.5. klo 19, 3.5. klo 16, 7.5. klo 21, 8.5. ja 9.5. klo 19 sekä 10.5. klo 16.
Pääsiäisviikon Kolmas Tila -erikoinen: neljän yleisötilaisuuden sarja
Upea vaihtoehto mämmille ja kirkkomusiikille! Sarja johdattaa 2.4. ensi-iltaan tulevaan näyttämöteokseen Passio—Rakkaus G.H.:n mukaan, joka perustuu Clarice Lispectorin saman nimiseen romaaniin. Maanantaista keskiviikkoon Pienessä Kirjapuodissa. Yleisötilaisuuksiin on vapaa pääsy.
  • 30.3. klo 17: Historiantutkija Seija Jalagin, Oulun yliopisto: Peilikuva irvistää — Postkoloniaalinen katse Passioon.
  • 31.3. klo 17: Filosofi Antony Fredriksson, Åbo Akademi: Miten voi kadottaa itsensä — Passion käsite filosofiassa.
  • 1.4. klo 17: Uskontotieteilijä Matti Kamppinen, Turun yliopisto: Maagisia torakoita ja voimasanoja — Shamanistinen mielenmaisema Amazoniassa.
  • 2.4. klo 17 Manillan Vanhalla viinatehtaalla kuvataiteilija Kuutti Lavonen: Passi on.
  • © 1998 - 2015 Unikankare. Kaikki oikeudet pidätetään.
    alanavigaatio